Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Moheda

 

Moheda och Lantmännen Maskin firar 60 år tillsammans 2023

 

Moheda och Lantmännen Maskin har en lång historia ­tillsammans. Sedan 1963 har vi med förenade krafter jobbat för att våra kunder skall ha en bra dag i skogen. I år är det 60 år ­sedan de första Moheda­vagnarna rullade ut från Lantmännen Maskins anläggningar. Något vi givetvis vill fira. Under 2023 kommer vi att uppmärksamma detta på olika sätt ­tillsammans. Så håll ögonen öppna efter tävlingar, event och erbjudanden.

Läs mer om jubiléet.

Mohedavagnen - en genomtänkt konstruktion från början 
En Moheda har utvecklats för att tåla tuffa tag. Ett robust kraftpaket med ­genomtänkt ­konstruktion som följsamt tar sig fram i ­terrängen utan att kännas ­klumpig. En ­pålitlig och flexibel kamrat som troget ­ställer upp, ­oberoende av årstid och väder.

Mohedas program rymmer skogsvagnar och kranar för alla typer av skogsarbeten, från transport av grot för ­energianvändning, ved och gallringsvirke till frakt av timmer från ­tyngre slutavverkning.

Smarta robusta maskiner som arbetar hårt och intensivt även då förhållandena är som svårast.  FTG Moheda ger dig det du behöver - för en bra dag i skogen.

Våra produkter

Skogsvagnar

Läs mer

Skogskranar

Läs mer

Markberedare

Läs mer

Vägsladdar

Läs mer

Skördaraggregat & klippar

Läs mer

Skogstillbehör

Läs mer

Hållbarhet

FTG Cranes och FTG Baltic deltar aktivt i koncernens övergripande hållbarhetsprogram. Vårt uppdrag är att eliminera avfall, utsläpp och spill från torr bulkhantering och träförädling, och att utnyttja vår teknik, vår kunskap och vårt branschinflytande för att påskynda positiva globala förändringar.

Nyheter

aug

27

Moheda

Vi söker konstruktörer till vår teknikavdelni…

Vi söker konstruktörer

Event

Inga evenemang just nu.

Behöver du hjälp med att hitta det du letar efter?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna med allt relaterat till FTG Group och våra tjänster.

Kontakter

Kontakta FTG Group