Inom FTG Cranes AB jobbar vi nära skogen med avverkning och transport av skogsråvara. Vi säljer skogsvagnar, timmerkranar, sköradaraggregat, m.m. och vårdar våra starka varumärken Mowi, Moheda och V-kran varsamt.

 

Vi etablerar nu en ny teknikavdelning i Trollhättan/Vänerborgs området och behöver därför rekrytera

 

Konstruktör

Till vår nya teknikavdelning söker vi dig som är nyutexaminerad och vill vara med om att utveckla framtidens produkter inom skogssektorn.

 

Du kommer att arbeta med konstruktion av våra produkter drivna skogsvagnar och griplastarkranar av varumärke MOWI och Moheda liksom av V-kranar för timmerhantering. Produkterna består till större delen av svetsade konstruktioner men det ingår också hydraulisk och elektrisk utrustning. Det kommer också att ingå layoutarbete, tekniska utredningar och olika former av beräkningar i ditt ansvarsområde.

 

I din bakgrund ingår en ingenjörsutbildning med inriktning mekanik på minst högskolenivå. Det är meriterande om du har något års erfarenhet av konstruktionsarbete men du får också gärna vara nyutexaminerad, du är driven och genuint teknikintresserad. Tjänsten innebär många kontaktytor vilket innebär att dina sociala- och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

 

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i en liten organisation med korta beslutsvägar. Ditt arbete kommer att utveckla dig som konstruktör och du kommer att arbeta tätt ihop med dina konstruktörskollegor i en mängd olika projekt. Din vardag blir varierande och nya arbetsuppgifter kan tillkomma efterhand.

 

Har du frågor, kontakta Teknikchef Lars Johansson, 0521-26 26 32, lars.johansson@ftgforest.com   

 

Skicka in ett personligt brev, CV och ange vilken tjänst du söker till rekrytering@ftgforest.com .

Sista ansökningsdag är 2019-04-28 men ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget:

FTG Cranes AB har idag huvudsakligen tre välkända och välrenommerade varumärken MOWI, Moheda och F-Kran. Företagets produktionsanläggning och huvudsakliga verksamhet finns i Bäckefors i Dalsland och omfattar idag drygt 40 anställda. Omsättningen är ca 110 miljoner. FTG Cranes AB ingår i JCE Group. Mer information om företaget och produkterna hittar du på vår hemsida www.ftgforest.com

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.