Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Om FTG | Forest

Dela

FTG | FOREST - Tillförlitliga utrustningar för olika applikationer för arbete

FTG | Forest – ett brett sortiment av skogsvagnar, kranar, vinschar,gripar och kringutrustning.

I vårt sortiment finns skogsvagnar med lastkapacitet från 5 ton för mindre enskilda skogsägare upp till 12 ton anpassade för de högsta kundkrav från professionella skogsentreprenörer

Vårt sortiment av skogskranar är utvecklade för och anpassade till skogsvagnarna. Kranarna är utvecklade klara av många olika arbetsuppgifter inom hanteringsområdet. Ett brett urval med räckvidd  från 4,2 till 6,9 meter. Hög kvalitet hos utvalda material och komponenter garanterar låg vikt, maximal styrka och säkerhet medan optimal design och utveckling ger lång livslängd och minimalt servicebehov.

FTG | Forest kranar och skogsvagnar är idealiska för hantering och transport av skogsråvaror i alla former.

forest-källefall-about.jpg

Om FTG AB

Forest Technology Group (FTG) bildades 2005 och består idag av två företag FTG Cranes AB och FTG Baltic UAB, båda inriktade på produkter för hantering  och transport av skogsprodukter och linkande produkter. FTG är ett dotterbolag till Bruks Siwertell AB.

FTG Baltic UAB grundades 1994 som ett tillverkningsföretag och ligger I Vilnius, Litauen. Företaget var en av de första tillverkarna av skogsutrustningar I Baltikum och särskilt I Litauen. Genom en långsiktig egen verksamhet kombinerat med skandinaviskt skogskunnande , erfarenhet och kvalitet samt konkurrenskraftiga produktionsmöjligheter har gjort FTG Baltic UAB framgångsrikt och till en ledande tillverkare av skogsutrustningar I Europa.

Idag erbjuder vi ett brett sortiment av egentillverkade skogsvagnar, kranar, väghyvlar, gripar, vinschar och andra tillbehör under välkända varumärken som FOREST och KÄLLEFALL.

Allt tillverkas i toppmoderna produktionsanläggningar. Material och komponenter är valda för att uppfylla de högsta kundkraven. Detta tillsammans med kompenent personal med focus på kvalitet är hörnstenar I FTG Baltic:s  vision för garanterad produktkvalitet.

Kvalitetsarbetet är prioriterat inom FTG Baltic UAB. Klassifikationsföretaget Bureau Veritas har certifierat företaget enligt de senaste kvalitetssäkringssystemen EN ISO 9001:2015 inom områdena utveckling, produktdesign och montering av skogsutrustningar med tillbehör. Miljögodkännade finns enligt EN ISO 14001:2015.

 

                                                      

Idag är FTG Baltic UAB en av Europas ledande tillverkare av skogsutrustningar och erbjuder ett brett sortiment av prisvärda, högkvalitativa och flexibla produkter för skogsbrukare och entreprenörer.Produkterna exporteras idag till europeiska och skandinaviska marknader där de bidrar till ett säkert och effektivt skogsbruk.

 

 

 

FTG Baltic, Lithuania / Forest & Källefall

FTG Baltic, Lithuania

Dūmų st. 3, LT-11119 Vilnius

sales.vilnius@ftgforest.com

E-post

Kontakta FTG Group